‘t Roegste Kiekje

Ben jij een amateurfotograaf met passie voor natuurfotografie? En lijkt het je geweldig om je eigen foto in de Noorderland te zien staan?

 

Doe dan mee aan ’t Roegste Kiekje, de fotowedstrijd van Festival Roege Vogels / Roeg Klassiek!

 

Hoe doe je mee? Deze eerste editie van ’t Roegste Kiekje staat in het teken van vogels. Stuur tot 1 september 2024 je mooiste, ‘roegste’, in de provincie Groningen gemaakte vogelfoto naar roegstekiekje@gmail.com

 

Vermeld bij je inzending je naam, leeftijd, woonplaats en waar en met wat voor een camera de foto gemaakt is.

 

De winnende foto verschijnt in de najaarseditie van Noorderland. Bovendien stelt Foto Sipkes uit Groningen een prachtige Bynolyt TX 8×42 HD verrekijker beschikbaar aan de winnaar van ’t Roegste Kiekje.

 

Van de organisatie van Roege Vogels / Roeg Klassiek krijgt de prijswinnaar een passe-partout voor het hele festival. Zo’n passe-partout is er ook voor de winnaars van de tweede en derde prijs.

 

De jury van ’t Roegste Kiekje bestaat uit natuurfotograaf en -gids Wilco van der Laan, natuurfilmer en -fotograaf Ruurd Jelle van der Leij en boswachter Beppie van der Sluijs.

 

De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats op zaterdagavond 21 september in de oude aardappelloods ‘De Woudbloem’ in het gelijknamige dorp in hartje Roegwold, voorafgaand aan de vertoning van de film WAD, door Ruurd Jelle van der Leij.