De fietsroute

De route volgt nog.

Fietsverhuur

Bij het reserveren van je ticket kun je aangeven of je een fiets wilt huren (elektrische, een gewone fiets of zelfs een tandem is mogelijk). Deze staat dan vanaf 10:00 uur op je te wachten op parkeerplaats Denemarken 6, Slochteren. Vanaf hier fiets je gemakkelijk naar iedere locatie. Als je een fiets huurt vragen wij je om een legitimatiebewijs.

Parkeren

Kom als het mogelijk is lekker op de fiets. Kom je met de auto met de fiets achterop? Dan kun je de hele dag gratis parkeren op verschillende locaties.

 

  • P1: Het erf van de boerderij op Denemarken 6 (2,37 km naar het Knuppelpad, 4,3 km naar Woudbloem, 4,2 km naar De Blauwe Molen, 4 km. naar Schildwolde). Hier is ook de uitgifte van huurfietsen en een toilet.
  • P2: In Woudbloem op de festivallocatie
  • P3: In Schildwolde naast de Juffertoren of bij de Plus

Voor mensen die niet kunnen fietsen hebben we op iedere locatie parkeerplek. De ruimte is beperkt, dit is echt bedoeld voor wie wel met de auto moet komen.

Informatie voor minder validen

Ben je minder goed ter been, dan kun je gebruikmaken van onderstaande parkeermogelijkheden op locatie. Volg ter plekke de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Knuppelpad ‘t Roegwold

Op parkeerplaats Dannemeerweg of aan de Dannemeerweg. Inrijden vanaf Schildwolderdijk.

De Woudbloem Marine Service

Scharmer AE 3 Woudbloem. Rij voor de witte huisjes langs tot op het terrein van De Woudbloem.

Overige informatie volgt.

Eten en Drinken

Op iedere locatie is koffie, thee, fris, wijn en ‘hapjederij’ verkrijgbaar.

Bij het Knuppelpad staat de retro caravan van Toffe Koffie. Hier geniet je van een verse espresso, koffie of cappuccino, een kopje (verse munt) thee of een biologisch frisdrankje. Pal ernaast de Tostibus!

In Woudbloem vind je onze eigen bar met koffie, thee en drankjes. Daarnaast kun je genieten van oosterse hapjes.

Bij De Blauwe Molen staat Jolanda achter de bar met koffie, thee, fris, bier, wijn, cake en vega snacks (graag contant betalen).

Geen Roeg Klassiek zonder Admiraal pannenkoeken! Zij staan dit keer bij de boerderij in Schildwolde.

Wil je aan het einde van de dag ‘roeg dineren’? Meld je dan gauw aan voor het diner bij het Knuppelpad, bereid door kok Jelle de Visser. Een unieke ervaring, een driegangendiner middenin ‘t Roegwold!

Overnachten

Combineer je Roeg Klassiek met Roege Vogels? Of maak je er een lekker fietsweekend van? Kom dan gezellig overnachten bij ‘t Roegwold.

 

Vanaf Natuurkampeerterrein Wildemansheerd fiets je zo ‘t Roegwold in, of doe je een rondje Schildmeer. Het sfeervolle stadje Appingedam is vlakbij. Er zijn ook twee huisjes te huur.

 

Kampeerterrein Hof van Kolham. ligt aan ‘t Roegwold, maar ook de stad Groningen ligt op fietsafstand. Er zijn twee safaritenten met uitzicht op ‘t Roegwold.

 

Bij Tiny House Vakantiewoning huur je een huisje of een sfeervolle pipowagen. Lageland ligt vlakbij ‘t Roegwold, je fietst zo naar het Knuppelpad of Woudbloem.

 

Bij Camping A-Hoeve in Luddeweer nabij het Dannemeer kun je slapen onder de sterrenhemel in een doorzichtige Bubbelle.

 

Kijk voor alle campings, hotels en B&B’s in de buurt op https://ontdekmiddengroningen.nl/eten-drinken-overnachten/

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zorgeloos kan genieten van onze concerten. Alle locaties zijn (semi)open, bijvoorbeeld een schuur met open deuren of een tent die aan de zijkant open is. Er is dus voldoende frisse lucht. Per locatie zijn 125 tickets verkrijgbaar en tijdens de concerten zit iedereen. De faciliteiten worden op iedere locatie tussen de concerten door gereinigd. Op iedere locatie is EHBO aanwezig.