De fietsroute

Als bezoeker van Roeg Klassiek fiets je een mooie route door ‘t Roegwold langs vier verschillende locaties. Het Knuppelpad, de Woudbloem Marine Service, Ecomotion in Kolham en molen De Ruiten bij Slochteren. Bij aanvang krijg je een routekaart. Je kunt de route vast bekijken op Routiq.

Fietsverhuur

Bij het reserveren van je ticket kun je aangeven of je een fiets wilt huren (zowel een elektrische als een gewone fiets is mogelijk). Deze staat dan vanaf 10:00 uur op je te wachten op parkeerplaats Denemarken 6, Slochteren. Vanaf hier fiets je gemakkelijk naar iedere locatie. Als je een fiets huurt vragen wij je om een legitimatiebewijs.

 

Met dank aan Bike Totaal Lambeck Tweewielers uit Appingedam.

Parkeren

Kom als het mogelijk is lekker op de fiets. Kom je met de auto met de fiets achterop? Dan kun je de hele dag gratis parkeren op verschillende locaties.

 

Start je bij het Knuppelpad? Parkeer je auto dan op het erf van de boerderij op Denemarken 6 (2,37 km)

Start je in Woudbloem? Parkeer je auto dan op het erf van de boerderij op Denemarken 6 (4,3 km)

Start je bij Molen de Ruiten? Parkeer je auto dan op het terrein van de gemeentewerf in Slochteren (1,9 km) of op het erf van de boerderij op Denemarken 6 (3,57 km)

Start je op locatie Ecomotion dan kun je je auto parkeren bij …. in Kolham, bedrijventerrein Rengerspark.

Voor mensen die niet kunnen fietsen hebben we op iedere locatie parkeerplek. De ruimte is beperkt, dit is echt bedoeld voor wie wel met de auto moet komen.

Informatie voor minder validen

Ben je minder goed ter been, dan kun je gebruikmaken van onderstaande parkeermogelijkheden op locatie. Volg ter plekke de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Knuppelpad ‘t Roegwold

Op parkeerplaats Dannemeerweg of aan de Dannemeerweg. Inrijden vanaf Schildwolderdijk.

De Woudbloem Marine Service

Scharmer AE 3 Woudbloem. Rij voor de witte huisjes langs tot op het terrein van De Woudbloem.

Ecomotion

Hoofdweg 137, Kolham. Rijd langs de boerderij naar de parkeerplaats.

Molen De Ruiten

Groenedijk 28, Slochteren. Parkeren mag langs de weg. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Eten en Drinken

Kom je lekker ontbijten bij  het Knuppelpad? Zo begin je je dag goed. Bestel je ontbijt vast op de ticketpagina. Hier kun je ook je vegetarische lunchpakket bestellen, je krijgt deze bij aanvang uitgereikt.

De rest van de dag is op iedere locatie koffie, thee, fris, wijn en ‘hapjederij’ verkrijgbaar. Bij het Knuppelpad staat de retro caravan van Toffe Koffie. Hier geniet je van een verse espresso, koffie of cappuccino, een geurig kopje (verse munt) thee of een biologisch frisdrankje. Met een lekker stukje taart natuurlijk! In Woudbloem staat Jolanda achter de bar, daar graag contant betalen voor de drankjes en vega hapjes. Bij Ecomotion serveren ze zelf de hapjes en drankjes. Bij Molen De Ruiten in Slochteren bakt de familie Admiraal lekkere pannenkoeken.

Wil je aan het einde van de dag ‘roeg dineren’? Meld je dan gauw aan voor het diner bij het Knuppelpad, bereid door kok Jelle de Visser.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zorgeloos kan genieten van onze concerten. Alle locaties zijn (semi)open, bijvoorbeeld een schuur met open deuren of een tent die aan de zijkant open is. Er is dus voldoende frisse lucht. Per locatie zijn 125 tickets verkrijgbaar en tijdens de concerten zit iedereen. De faciliteiten worden op iedere locatie tussen de concerten door gereinigd. Op iedere locatie is EHBO aanwezig.