In samenwerking met de volgende organisaties:

Landgoed Fraeylemaborg in Slochteren grenst aan ’t Roegwold. Het prachtige landgoed staat in mooi contrast met het ruige natuurgebied. De borg wil graag een podium bieden aan een van de optredens. De medewerkers van de Fraeylemaborg hebben zeer veel ervaring met het organiseren van evenementen.

 

Vereniging Ontdek Midden-Groningen zorgt ervoor dat Midden-Groningen bekend wordt bij het publiek. Ontdek Midden-Groningen organiseert excursies, maakt routes en ontwikkelt campagnes. De vereniging zet haar ervaring en kennis in voor promotie van het festival en het maken van de routes en arrangementen.

 

Kielzog Theater heeft veel ervaring met het organiseren en promoten van voorstellingen. Ze denken mee over de marketing, bijdrage in uren.

 

Stichting Hoog Hammen heeft zich ontfermd over deze boerderij aan de rand van ’t Roegwold. De stichting hoopt de boerderij de komende jaren te transformeren tot een culturele hotspot op het Groninger platteland, de plannen hiervoor zijn in een vergevorderd stadium. Dit festival is een mooie eerste aanzet voor de boerderij als podium.

 

Vrijwilligers zetten we vooral in als publieksbegeleider. Vrijwilligers van Stichting Noordgedacht, Vereniging Ontdek Midden-Groningen en Stichting Hoog Hammen doen sowieso mee. Ook vanuit Woudbloem verwachten we dat vrijwilligers mee willen helpen. De Lions Club uit de regio Midden-Groningen wordt gevraagd mee te helpen.

Voor de catering vragen we lokale foodtrucks en cateraars, zoals bijvoorbeeld Toffe Koffie of De Vliegeraar uit Woudbloem.